Page 1 of 1

"You have exhausted your licenses"...

PostPosted: 02 Dec 2018, 03:22
by georgen
Ok so it seems like I have exhausted the licenses I had.

I had to install BI while setting up a new computer after my old one died. I didn't find a way to deactivate the license on this site for the old computer.

Any help would be appreciated. :)

Re: "You have exhausted your licenses"...

PostPosted: 03 Dec 2018, 08:48
by u2bleank
Hi georgen,

it should have been fixed now, try again and tell me if you have any problem

Re: "You have exhausted your licenses"...

PostPosted: 03 Dec 2018, 16:37
by georgen
:up: Thank you!

Re: "You have exhausted your licenses"...

PostPosted: 03 Feb 2019, 03:14
by flengyel
Same problem. I have Black Ink installed on two computers. On one of them, Black Ink seems to have lost its license association after a Windows 10 feature update. Now my account says that the two licenses are exhausted and Black Ink has to be reactivated on the same computer where it previously worked!

Re: "You have exhausted your licenses"...

PostPosted: 29 Apr 2019, 10:54
by tanuki
I've just ran into the same problem after trying to setup a new pc. I can't deactivate the old ones anymore, is there another way to reset this?

Re: "You have exhausted your licenses"...

PostPosted: 29 Apr 2019, 11:00
by u2bleank
tanuki wrote:I've just ran into the same problem after trying to setup a new pc. I can't deactivate the old ones anymore, is there another way to reset this?


Hi tanuki,
it should have been fixed now, try again and tell me if you have any problem

Re: "You have exhausted your licenses"...

PostPosted: 18 Aug 2019, 18:18
by blackster
Hey,

my old rig died so I have to use another one now, but it seems I have exhausted my license?! How to fix this? How to disable license from an old machine?

Thank you,
Thomas

Re: "You have exhausted your licenses"...

PostPosted: 23 Aug 2019, 08:34
by u2bleank
blackster wrote:Hey,

my old rig died so I have to use another one now, but it seems I have exhausted my license?! How to fix this? How to disable license from an old machine?

Thank you,
Thomas


it should be fixed now :)

Re: "You have exhausted your licenses"...

PostPosted: 20 Sep 2019, 12:24
by aurezo
license exhausted

I have just imported a Compuware license with 40 agents, we only have installed one active agent yet , I get the error license exhausted?

ps: We see active java agents? do we have a license for java instead of .NET processes?

Re: "You have exhausted your licenses"...

PostPosted: 20 Sep 2019, 13:31
by u2bleank
aurezo wrote:license exhausted

I have just imported a Compuware license with 40 agents, we only have installed one active agent yet , I get the error license exhausted?

ps: We see active java agents? do we have a license for java instead of .NET processes?


I don't really understand.. can you please send a mail to contact@bleank.com about that