"You have exhausted your licenses"...

Discuss features and report problems with BlackInk
georgen
 
Posts: 2
Joined: 11 Aug 2016, 01:20

"You have exhausted your licenses"...

Postby georgen » 02 Dec 2018, 03:22

Ok so it seems like I have exhausted the licenses I had.

I had to install BI while setting up a new computer after my old one died. I didn't find a way to deactivate the license on this site for the old computer.

Any help would be appreciated. :)

User avatar
u2bleank
 
Posts: 1055
Joined: 11 Jun 2012, 10:41

Re: "You have exhausted your licenses"...

Postby u2bleank » 03 Dec 2018, 08:48

Hi georgen,

it should have been fixed now, try again and tell me if you have any problem

georgen
 
Posts: 2
Joined: 11 Aug 2016, 01:20

Re: "You have exhausted your licenses"...

Postby georgen » 03 Dec 2018, 16:37

:up: Thank you!

flengyel
 
Posts: 3
Joined: 18 Mar 2018, 02:48

Re: "You have exhausted your licenses"...

Postby flengyel » 03 Feb 2019, 03:14

Same problem. I have Black Ink installed on two computers. On one of them, Black Ink seems to have lost its license association after a Windows 10 feature update. Now my account says that the two licenses are exhausted and Black Ink has to be reactivated on the same computer where it previously worked!

tanuki
 
Posts: 6
Joined: 17 Dec 2013, 04:22

Re: "You have exhausted your licenses"...

Postby tanuki » 29 Apr 2019, 10:54

I've just ran into the same problem after trying to setup a new pc. I can't deactivate the old ones anymore, is there another way to reset this?

User avatar
u2bleank
 
Posts: 1055
Joined: 11 Jun 2012, 10:41

Re: "You have exhausted your licenses"...

Postby u2bleank » 29 Apr 2019, 11:00

tanuki wrote:I've just ran into the same problem after trying to setup a new pc. I can't deactivate the old ones anymore, is there another way to reset this?


Hi tanuki,
it should have been fixed now, try again and tell me if you have any problem

blackster
 
Posts: 1
Joined: 10 Sep 2013, 20:03

Re: "You have exhausted your licenses"...

Postby blackster » 18 Aug 2019, 18:18

Hey,

my old rig died so I have to use another one now, but it seems I have exhausted my license?! How to fix this? How to disable license from an old machine?

Thank you,
Thomas

User avatar
u2bleank
 
Posts: 1055
Joined: 11 Jun 2012, 10:41

Re: "You have exhausted your licenses"...

Postby u2bleank » 23 Aug 2019, 08:34

blackster wrote:Hey,

my old rig died so I have to use another one now, but it seems I have exhausted my license?! How to fix this? How to disable license from an old machine?

Thank you,
Thomas


it should be fixed now :)

aurezo
 
Posts: 1
Joined: 20 Sep 2019, 12:21

Re: "You have exhausted your licenses"...

Postby aurezo » 20 Sep 2019, 12:24

license exhausted

I have just imported a Compuware license with 40 agents, we only have installed one active agent yet , I get the error license exhausted?

ps: We see active java agents? do we have a license for java instead of .NET processes?

User avatar
u2bleank
 
Posts: 1055
Joined: 11 Jun 2012, 10:41

Re: "You have exhausted your licenses"...

Postby u2bleank » 20 Sep 2019, 13:31

aurezo wrote:license exhausted

I have just imported a Compuware license with 40 agents, we only have installed one active agent yet , I get the error license exhausted?

ps: We see active java agents? do we have a license for java instead of .NET processes?


I don't really understand.. can you please send a mail to contact@bleank.com about that

Next

Return to Technical support

cron